Mobil gumiszerviz Budapest 0-24
Regisztráció    
Bejelentkezés  
TÉLI FELKÉSZÍTÉS
gumicsere
ÉRKEZÉSI SORRENDBEN
Mobil gumiszerviz
Mi így toljuk.

 

Elérhetőségek

 

info@nonstopgumiszerviz.hu

mobilgumis@gmail.com

1165. Budapest,

Arany János u. 53.

 

Autó és gumiszerviz

0630/790-5612

 

Mobil szolgáltatások

0630/867-6272

 

Nyitvatartás

 

Hétfő - Vasárnap: 0-24

Hétvégén, munkaszüneti napokon

és ünnepnapokon is.

 

 

Partnereink

 

 

Vásárlási Feltételek...  
Adatvédelmi szabályzat...  
Webdesign: IT Progress Kft.

0630/867-6272

 

 

 

A téli-nyári átgumizás, a gumijavítás, defektjavítás és a centrírozás többé nem egy külön program. Nem veszi el a fél napját, nem kell bepakolni a csere gumikat az autóba, áthajtani a fél városon, aztán sorban állni, és várakozni, amíg elvégezzük a munkát. Ha házhoz hív minket a gumicserére szánt időt másra fordíthatja. Amíg megreggelizik vagy megsétáltatja a kutyáját, addig mi lecseréljük a gumiját. Sőt, akár munkahelyére is hívhat minket. Ha pedig defektet kap, akkor a helyszínen cserélünk vagy javítunk, nem kell beszállíttatni az autót a műhelybe.

 

Az ország egész területén bárhová kimegyünk. Persze, mivel központunk Pesten van, így az a legszerencsésebb (legolcsóbb) eset, ha Budapesten belül van az autója. Ez esetben ingyenes a kiszállás, csak a javítást kell fizetni. Budapesten kívül 250 Ft / km többletköltséggel kell számolni.

 

Szinte minden járművet vállalni tudunk a motorkerékpároktól a személyautókon át a kamionokig.

 

Szervizautóink rendelkeznek minden olyan eszközzel, ami a korszerű gumizáshoz, javításhoz és centrírozáshoz kell. Nem csak mobil gumizással foglalkozunk. Mobil gumiszerviz szolgáltatásunk jól felszerelt, évtizedes múlttal rendelkező gumiszerelő műhelyünkhöz tartozik.

 

Mobil gumicsere esetén is meg tudja vásárolni nálunk új gumiját ugyan olyan nagy választékból mintha a szervizünkben lenne. Csak annyi a különbség, hogy telefonon kell leegyeztetni milyen gumiabroncsot vigyünk. A döntéshez természetesen minden szakmai segítséget megadunk.

 

A mobil gumizáskor is teljes körű szolgáltatást nyújtunk, mintha csak műhelyünkben lenne. Elvégezzük például a centrírozást is, ami a kerék megfelelő súlyelosztásához szükséges. Ez biztosítja a gumik egyenletes kopását, és a rázkódásmentes működést magas fordulatszámon is. A gyakorlatban a centrírozás úgy néz ki, hogy egy monitoron figyeljük az aktuális súlyelosztás, és annak megfelelően a felnire kis súlyokat helyezünk el úgy, hogy a súlypont a centrumba, vagyis középre kerüljön.

 

Mobil szolgáltatásunk egyik leggyakoribb munkaterülete a defektes gumi. Ez mindig váratlanul éri az embert, még akkor is, ha nem durrdefektről van szó, hanem csak azt vesszük észre, hogy leszállt az egyik gumi. Ezt okozhatja padkázás vagy szúró tárgy okozta sérülés. A szúrós tárgy általában benne is marad a lyukban amit csinált, így sokszor csak egészen lassan ereszt le az abroncs. Defekt esetén a gumiabroncs legtöbbször megmenthető, és tovább használható biztonságosan a normál élettartama végéig. Vannak azonban olyan esetek is, amikor nem lehet megmenteni a sérült abroncsot. Mi erre is fel vagyunk készülve: szervizautóinkban tartunk csere gumikat, hogy egy javíthatatlan defekt esetében ne kelljen autómentővel bevontatnunk az autót.

 

Ha hív minket legtöbbször azonnal el tudunk indulni, hogy elvégezzük autója gumicseréjét vagy gumi javítását. Nem szükséges időpontfoglalás.

 

A feltűntetett árak minden mobil szolgáltatásunk esetében módosulhatnak, ha a helyszínen derül ki valamilyen előre nem látható nehézség. Ilyen például az, ha az autó nehezen hozzáférhető helyen van, vagy bármi más akadálya van a normál munkavégzésnek. Természetesen igyekezni fogunk minden információt begyűjteni Öntől telefonon, hogy már elindulásunk előtt pontos árat tudjunk mondani, és Ön ennek megfelelően dönthesse el, hogy igényli e szolgáltatásunkat. Sajnos azonban néha ennek ellenére előfordul, hogy csak a helyszínen szembesülünk valamely fontos körülménnyel. Ilyen esetben még a munka megkezdése előtt tájékoztatni fogjuk Önt a nehezítő körülmény okozta árváltozásról.

 

 

Mobil gumiszerviz áraink >>