Kipufogó javítás Budapest 0-24
Regisztráció    
Bejelentkezés  
TÉLI FELKÉSZÍTÉS
gumicsere
ÉRKEZÉSI SORRENDBEN
Kipufogó javítás
Mi így toljuk.

 

Elérhetőségek

 

info@nonstopgumiszerviz.hu

mobilgumis@gmail.com

1165. Budapest,

Arany János u. 53.

 

Autó és gumiszerviz

0630/790-5612

 

Mobil szolgáltatások

0630/867-6272

 

Nyitvatartás

 

Hétfő - Vasárnap: 0-24

Hétvégén, munkaszüneti napokon

és ünnepnapokon is.

 

 

Partnereink

 

 

Vásárlási Feltételek...  
Adatvédelmi szabályzat...  
Webdesign: IT Progress Kft.

Autója kipufogó rendszerének bármely meghibásodása esetén is fordulhat hozzánk a hét minden napján, éjjel-nappal, akár ünnepnapokon is.

 

A kipufogó rendszer meghibásodására, sérülésére a jellegzetes zörgő hangból, súlyosabb esetben kellemetlen szagokból és teljesítményromlásból lehet következtetni.

 

A kipufogójavítás során először feltárjuk a hiba pontos helyét, illetve műszerrel ellenőrizzük a katalizátor és a lambdaszonda állapotát is. Ha katalizátor cserére van szükség, akkor emisszió mérést is csinálunk. A dobokból és csövekből álló teljes kipufogó rendszer bármely részét tudjuk cserélni, illetve jobb esetben javítani, ha még menthető az adott elem. Az elemcseréket akkor tudjuk elkerülni, ha csak olyan mértékű a korrózió vagy egyéb sérülés, hogy javítással még akár évekig gond nélkül üzemelhet az adott darab. A javítás vagy az új rendszerelemek felszerelése után leellenőrizzük a felfüggesztéseket és tartó részeket, illetve ellenőrizzük, és szükség esetén korrigáljuk a rendszer tömítettségét. Csak ha ez mind rendben van, akkor következik a felületkezelés, ami az utolsó munkafázis.

 

Nálunk minden olyan eszköz és szaktudás rendelkezésre áll, ami szükséges a kipufogó rendszert érintő meghibásodás pontos feltárásához és javításához.

 

Autója kipufogó rendszerének ellenőrzését a legtöbbször azonnal el tudjuk végezni, és ha szükséges a javításokat is rövid időn belül megkezdjük, időpontfoglalás nélkül. Nem érdemes tehát sokáig halogatnia. Ha zörög vagy bármilyen egyéb rendellenességet tapasztal, akkor jöjjön és megnézzük!

 

Áraink itt érhetők el >>