Klíma szerviz Budapest 0-24
Regisztráció    
Bejelentkezés  
TÉLI FELKÉSZÍTÉS
gumicsere
ÉRKEZÉSI SORRENDBEN
Klíma szerviz
Mi így toljuk.

 

Elérhetőségek

 

info@nonstopgumiszerviz.hu

mobilgumis@gmail.com

1165. Budapest,

Arany János u. 53.

 

Autó és gumiszerviz

0630/790-5612

 

Mobil szolgáltatások

0630/867-6272

 

Nyitvatartás

 

Hétfő - Vasárnap: 0-24

Hétvégén, munkaszüneti napokon

és ünnepnapokon is.

 

 

Partnereink

 

 

Vásárlási Feltételek...  
Adatvédelmi szabályzat...  
Webdesign: IT Progress Kft.

Autója klímarendszerének töltésével, tisztításával vagy bármely meghibásodásával is fordulhat hozzánk a hét minden napján, éjjel-nappal, akár ünnepnapokon is.

 

A gépjárművek klímarendszere nagyon összetett egység, amelynek több olyan része van, ami meghibásodhat akár ütközés, akár helytelen használat, akár csak az idő múlása (korrózió) következtében. Ilyen részek:

 

- a klímakondenzátor (más néven klímahűtő),

- a különböző csatlakozók,

- a fém, és a gumicsövek

- az expanziós szelep,

- a klíma evaporátor.

 

Nálunk minden olyan eszköz és szaktudás rendelkezésre áll, ami szükséges a klíma rendszert érintő bármely meghibásodás pontos feltárásához és javításához.

 

Ha valamilyen meghibásodás vagy állagromlás következtében szökik a klímagáz, akkor javítás után természetesen töltésre is szükség van, melyet szervizünkben vagy mobil klímaszerviz autónkkal is el tudunk végezni.

 

Ha kellemetlen szagok jönnek a szellőző felől, vagy nem tudjuk mikor volt tisztítva a klíma, vagy pedig elmulasztottuk télen is járatni a klímát, akkor érdemes egy alapos tisztítást végezni a rendszeren, hogy ne szaporodjanak el az egészségre és a klímára is ártalmas baktériumok. Nálunk ózonos és habos tisztításra is lehetőség van.

 

Autója klíma rendszerének ellenőrzését a legtöbbször azonnal el tudjuk végezni, és ha szükséges a javítást, a tisztítást vagy a töltést is rövid időn belül megkezdjük, időpontfoglalás nélkül. Nem érdemes tehát sokáig halogatnia. Ha bármilyen rendellenességet tapasztal, akkor jöjjön és megnézzük!


Áraink itt érhetők el >>