Mobil klímaszerviz Budapest 0-24
Regisztráció    
Bejelentkezés  
TÉLI FELKÉSZÍTÉS
gumicsere
ÉRKEZÉSI SORRENDBEN
Mobil klímaszerviz
Mi így toljuk.

 

Elérhetőségek

 

info@nonstopgumiszerviz.hu

mobilgumis@gmail.com

1165. Budapest,

Arany János u. 53.

 

Autó és gumiszerviz

0630/790-5612

 

Mobil szolgáltatások

0630/867-6272

 

Nyitvatartás

 

Hétfő - Vasárnap: 0-24

Hétvégén, munkaszüneti napokon

és ünnepnapokon is.

 

 

Partnereink

 

 

Vásárlási Feltételek...  
Adatvédelmi szabályzat...  
Webdesign: IT Progress Kft.

A klímatöltés, és a klímatisztítás, fertőtlenítés többé nem egy külön program. Nem veszi el a fél napját, nem kell áthajtania a fél városon, aztán sorban állni, és várakozni, amíg elvégezzük a munkát. Ha házhoz hív minket a klímája karbantartására szánt időt másra fordíthatja. Amíg Ön dolgozik vagy szabadidejét tölti, addig mi rendbe tesszük a klímáját. Akár munkahelyére is hívhat minket.

 

Az ország egész területén bárhová kimegyünk. Persze, mivel központunk Pesten van, így az a legszerencsésebb (legolcsóbb) eset, ha Budapesten belül van az autója. Ez esetben ingyenes a kiszállás, csak a javítást kell fizetni. Budapesten kívül 250 Ft / km többletköltséggel kell számolni.

 

Autója klímarendszerének töltésével, tisztításával vagy bármely meghibásodásával fordulhat hozzánk a hét minden napján, éjjel-nappal, akár ünnepnapokon is.

 

Nálunk minden olyan eszköz és szaktudás rendelkezésre áll, ami szükséges a klíma rendszert érintő bármely meghibásodás pontos feltárásához és javításához.

 

Ha komoly meghibásodásról van szó, akkor természetesen mindenképen be kell hozni az autót a műhelyünkbe, de enyhébb esetekben a helyszínen is segíteni tudunk.

 

Ha valamilyen meghibásodás vagy állagromlás következtében szökik a klímagéz, akkor javítás után természetesen töltésre is szükség van. Ezt mobil klímaszerviz autónkkal is el tudjuk végezni.

 

Ha kellemetlen szagok jönnek a szellőző felől, vagy nem tudjuk mikor volt tisztítva a klíma, vagy pedig elmulasztottuk télen is járatni a klímát, akkor érdemes egy alapos tisztítást végezni a rendszeren, hogy ne szaporodjanak el az egészségre és a klímára is ártalmas baktériumok. Nálunk ózonos és habos tisztításra is lehetőség van mobil szolgáltatásunk keretében és műhelyünkben is.

 

Ha hív minket, a legtöbb esetben azonnal el tudunk indulni, hogy autója klíma rendszerének karbantartását elvégezzük. Nem érdemes tehát sokáig halogatnia. Ha bármilyen rendellenességet tapasztal vagy itt az ideje egy alapos klímatisztításnak, akkor hívjon minket és megyünk!

 

A feltűntetett árak minden mobil szolgáltatásunk esetében módosulhatnak, ha a helyszínen derül ki valamilyen előre nem látható nehézség. Ilyen például az, ha az autó nehezen hozzáférhető helyen van, vagy bármi más akadálya van a normál munkavégzésnek. Természetesen igyekezni fogunk minden információt begyűjteni Öntől telefonon, hogy már elindulásunk előtt pontos árat tudjunk mondani, és Ön ennek megfelelően dönthesse el, hogy igényli e szolgáltatásunkat. Sajnos azonban néha ennek ellenére előfordul, hogy csak a helyszínen szembesülünk valamely fontos körülménnyel. Ilyen esetben még a munka megkezdése előtt tájékoztatni fogjuk Önt a nehezítő körülmény okozta árváltozásról.


Áraink itt érhetők el >>