Futómű szerviz Budapest 0-24
Regisztráció    
Bejelentkezés  
TÉLI FELKÉSZÍTÉS
gumicsere
ÉRKEZÉSI SORRENDBEN
Futómű szerviz
Mi így toljuk.

 

Elérhetőségek

 

info@nonstopgumiszerviz.hu

mobilgumis@gmail.com

1165. Budapest,

Arany János u. 53.

 

Autó és gumiszerviz

0630/790-5612

 

Mobil szolgáltatások

0630/867-6272

 

Nyitvatartás

 

Hétfő - Vasárnap: 0-24

Hétvégén, munkaszüneti napokon

és ünnepnapokon is.

 

 

Partnereink

 

 

Vásárlási Feltételek...  
Adatvédelmi szabályzat...  
Webdesign: IT Progress Kft.
Autója futóművét érintő bármilyen meghibásodás esetén, illetve a futómű beállításával kapcsolatban is fordulhat hozzánk a hét minden napján, éjjel-nappal, akár ünnepnapokon is.

 

A futómű az autó egyik legfontosabb része, mert egy komolyabb hiba akár balesethez is vezethet, de kisebb meghibásodások, hibás beállítások vagy túlzott kopások is csökkenthetik a vezetés biztonságát. Ezért fontos, hogy ha bármilyen rendellenességet észlel, a lehető leghamarabb keressen fel egy hivatalos autószervizt.

 

Nálunk minden olyan eszköz és szaktudás rendelkezésre áll, ami szükséges az alapos futómű beállításhoz és a precíz javításhoz.

 

A futómű javítás során a leggyakrabban az alábbi alkatrészek valamelyikének cseréje történik:

 

- kormánygömbfejek,

- szilentek,

- teljes lengőkarok,

- stabilizátor rudak,

- rugók,

- kormányösszekötő rudak,

- lengéscsillapítók,

- toronycsapágy,

- csonkállványok,

- féltengelycsuklók,

- féltengely,

- féltengely gumiharangok,

- kerékagyak,

- kerékcsapágyak.

 

A szükséges alkatrészeket akár Ön is beszerezheti, de mi is biztosítani tudunk minden alkatrészt bármely autótípushoz. Alkatrész árainkat alacsonyan tartjuk, hogy ügyfeleinknek ne kelljen azzal tölteniük idejüket, hogy maguk próbálják beszerezni. A beépítendő alkatrész minőségére is javaslatot teszünk. Az olcsó kínai termékeket kerüljük, és általában a megbízható gyártók termékei közül szoktuk javasolni a legolcsóbbat. Ha viszont a gyári vagy gyári minőségű alkatrész nem sokkal drágább mint a közép kategóriás, akkor érdemes inkább a csúcskategóriát vásárolni.

 

Fontos: ha Ön hozza az alkatrészt, annak garanciális ügyintézését természetesen abban az üzletben tudja kezdeményezni, ahol az alkatrészt vásárolta. Sajnos van olyan, hogy a hozott alkatrész már a beszerelés előtt hibás, de ez csak a beszerelést követően tud kiderülni. Ez főként használt, illetve nagyon alacsony árkategóriájú alkatrészek esetén fordul elő. Ilyen esetben a beszerelési - kiszerelési költséget sajnos ki kell fizetni annak ellenére, hogy az autó hibája nem oldódott meg. Természetesen nálunk vásárolt alkatrész esetében mindent mi intézünk, Önnek nem keletkezik plusz költsége, és teendője alkatrész hiba esetén sem.

 

Mindig őrizze meg az új alkatrészhez kapott blokkot/számlát/garancia papírt, mert még fontos lehet! Sok autóalkatrészre a gyártó több éves garanciát vállal, így annak későbbi meghibásodása esetén Önnek valószínűleg nem keletkezik újabb alkatrész költsége.

 

Futóműve ellenőrzését a legtöbbször azonnal el tudjuk végezni, és ha szükséges a beállítást, javítást is rövid időn belül megkezdjük időpontfoglalás nélkül. Nem érdemes tehát sokáig húznia az ellenőrzést. Ha ráz a kormány, félrehúz az autó, nem egyenletesen kopnak a gumik, vagy kopogó, zörgő hangokat hall a futómű felől, akkor jöjjön és megnézzük!

 

Áraink itt érhetők el >>