FIGYELEM - nyitva tartás változás!

Műhelyünk ismételten minden nap, 7:00-24:00 között nyitva tart!

Munkaszüneti és ünnepnapokon is nyitva vagyunk!

Mobil klíma töltés, szerviz

Nem is gondolná, mennyire fontos autója klímájának tisztasága. Ha kellemetlen szagok jönnek a szellőző felől, vagy nem tudjuk mikor volt tisztítva a klíma, vagy pedig elmulasztottuk télen is járatni a klímát, akkor érdemes egy alapos tisztítást végezni a rendszeren, hogy ne szaporodjanak el klímára is ártalmas baktériumok. Fontos tudnia, hogy amennyiben klímája tisztasága nem megfelelő, ezek a baktériumok az Ön egészségére is veszélyt jelentenek. Így hát nem csak az autója épsége miatt lényeges a klímatisztítás, hanem egészsége megőrzése érdekében is!

Ha valamilyen meghibásodás vagy állagromlás következtében szökik a klímagáz, akkor javítás után természetesen töltésre is szükség van. Ezt mobil klímaszerviz autónkkal is el tudjuk végezni.

Nálunk ózonos és habos tisztításra is lehetőség van mobil szolgáltatásunk keretében és műhelyünkben is. Ha hív minket, a legtöbb esetben azonnal el tudunk indulni, hogy autója klíma rendszerének karbantartását elvégezzük. Nem érdemes tehát sokáig halogatnia. Ha bármilyen rendellenességet tapasztal vagy itt az ideje egy alapos klímatisztításnak, akkor hívjon minket és megyünk!

Amennyiben címre hív minket, érdemes minden információt átadni a lehető legpontosabban, hogy ne a helyszínen derüljenek ki a nehezítő körülmények. Számunkra fontos, hogy a minőség megőrzése mellett árainkat alacsonyan tartsuk!

A klímatöltés, és a klímatisztítás, fertőtlenítés többé nem egy külön program. Nem veszi el a fél napját, nem kell áthajtania a fél városon, aztán sorban állni, és várakozni, amíg elvégezzük a munkát. Ha házhoz hív minket a klímája karbantartására szánt időt másra fordíthatja. Amíg Ön dolgozik vagy szabadidejét tölti, addig mi rendbe tesszük a klímáját. Akár munkahelyére is hívhat minket.

Az ország egész területén bárhová kimegyünk. Persze, mivel központunk Pesten van, így az a legszerencsésebb (legolcsóbb) eset, ha Budapesten belül van az autója. Ez esetben ingyenes a kiszállás, csak a javítást kell fizetni. Budapesten kívül 250 Ft / km többletköltséggel kell számolni.

Autója klímarendszerének töltésével, tisztításával vagy bármely meghibásodásával fordulhat hozzánk a hét minden napján, éjjel-nappal, akár ünnepnapokon is.

Nálunk minden olyan eszköz és szaktudás rendelkezésre áll, ami szükséges a klíma rendszert érintő bármely meghibásodás pontos feltárásához és javításához.

Ha komoly meghibásodásról van szó, akkor természetesen mindenképpen be kell hozni az autót a műhelyünkbe, de enyhébb esetekben a helyszínen is segíteni tudunk.

Ha valamilyen meghibásodás vagy állagromlás következtében szökik a klímagéz, akkor javítás után természetesen töltésre is szükség van. Ezt mobil klímaszerviz autónkkal is el tudjuk végezni.

Ha kellemetlen szagok jönnek a szellőző felől, vagy nem tudjuk mikor volt tisztítva a klíma, vagy pedig elmulasztottuk télen is járatni a klímát, akkor érdemes egy alapos tisztítást végezni a rendszeren, hogy ne szaporodjanak el az egészségre és a klímára is ártalmas baktériumok. Nálunk ózonos és habos tisztításra is lehetőség van mobil szolgáltatásunk keretében és műhelyünkben is.

Ha hív minket, a legtöbb esetben azonnal el tudunk indulni, hogy autója klíma rendszerének karbantartását elvégezzük. Nem érdemes tehát sokáig halogatnia. Ha bármilyen rendellenességet tapasztal vagy itt az ideje egy alapos klímatisztításnak, akkor hívjon minket és megyünk!

A feltüntetett árak minden mobil szolgáltatásunk esetében módosulhatnak, ha a helyszínen derül ki valamilyen előre nem látható nehézség. Ilyen például az, ha az autó nehezen hozzáférhető helyen van, vagy bármi más akadálya van a normál munkavégzésnek. Természetesen igyekezni fogunk minden információt begyűjteni Öntől telefonon, hogy már elindulásunk előtt pontos árat tudjunk mondani, és Ön ennek megfelelően dönthesse el, hogy igényli e szolgáltatásunkat. Sajnos azonban néha ennek ellenére előfordul, hogy csak a helyszínen szembesülünk valamely fontos körülménnyel. Ilyen esetben még a munka megkezdése előtt tájékoztatni fogjuk Önt a nehezítő körülmény okozta árváltozásról.

Mobil klíma szervíz árak

Márkafüggetlen autószerviz, gumiszerviz szolgáltatásaink!

Non-stop 7-24 éjjel - nappal, hétvégén és ünnepnapokon is nyitva tartunk!

Autó karbantartás

Autó karbantartás

Autó karbantartás

Autója karbantartását legtöbbször azonnal el tudjuk végezni időpontfoglalás nélkül.

Felni javítás, görgőzés, polírozás Budapest

Felni javítás, görgőzés, polírozás

Felni javítás, görgőzés, polírozás

Autója felnijeinek (fém vagy alufelni) javításával, és esztétikai felújításával kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

Flottaszerviz Budapesten

Flottakezelés

Flottakezelés

Ügyfeleink részére szolgáltatói hálózatunkon keresztül országosan elérhető flottakezelési szolgáltatásokat kínálunk.

Futómű állítás, javítás Budapest

Futómű állítás, javítás

Futómű állítás, javítás

Autója futóművét érintő bármilyen meghibásodás esetén, illetve a futómű beállításával kapcsolatban forduljon hozzánk!

Gépjármű állapotfelmérés

Gépjármű állapotfelmérés

Gépjármű állapotfelmérés

Teljes körű használt autó állapotfelméréssel kapcsolatban keressen minket a hét minden napján, non-stop, ünnepnapokon is!

Gépjármű diagnosztika

Gépjármű diagnosztika

Gépjármű diagnosztika

Nálunk minden olyan eszköz és szaktudás rendelkezésre áll, ami szükséges az alapos gépjármű diagnosztikához.

Gyors szerviz, fékbetét, féktárcsa csere nonstop

Gyors szerviz, fékbetét, féktárcsa csere

Gyors szerviz, fékbetét, féktárcsa csere

Autója fékrendszerét érintő bármilyen meghibásodás esetén is fordulhat hozzánk a hét minden napján, éjjel-nappal.

Kipufogó javítás Budapesten

Kipufogó javítás

Kipufogó javítás

A kipufogó rendszer meghibásodására, sérülésére a jellegzetes zörgő hangból, súlyosabb esetben kellemetlen szagokból és teljesítményromlásból lehet következtetni.

Nonstop klímaszerviz Budapest

Klíma töltés és szerviz

Klíma töltés és szerviz

Autója klímarendszerének töltésével, tisztításával vagy bármely meghibásodásával is fordulhat hozzánk a hét minden napján, éjjel-nappal, akár ünnepnapokon is.

Autószerviz Budapest

Márkafüggetlen autószerviz

Márkafüggetlen autószerviz

Gépjárműve (motor, személyautó, teherautó) bármely meghibásodása esetén fordulhat hozzánk a hét minden napján, éjjel-nappal, akár ünnepnapokon is.

Márkafüggetlen Gumiszerviz

Márkafüggetlen gumi szerviz

Márkafüggetlen gumi szerviz

Szinte minden járművet vállalni tudunk a motorkerékpároktól a személyautókon át a kamionokig. Gumicsere esetén új gumiját is kiválaszthatja nálunk.

Márkafüggetlen mobil autószerviz Budapest

Márkafüggetlen mobil autószerviz

Márkafüggetlen mobil autószerviz

Ha elakad az úton vagy bármi egyéb ok miatt nem tud bejönni műhelyünkbe, akkor hívja mobil csapatunkat. Mindezt a nap 24 órájában, ünnepnapokon is.

Márkafüggetlen mobil gumiszerviz nonstop

Márkafüggetlen mobil gumiszerviz

Márkafüggetlen mobil gumiszerviz

A téli-nyári átgumizás, a gumijavítás, defektjavítás és a centrírozás többé nem egy külön program.

Mobil klíma szerviz Budapesten

Mobil klíma töltés, szerviz

Mobil klíma töltés, szerviz

A klímatöltés, és a klímatisztítás, fertőtlenítés többé nem egy külön program. Nem veszi el a fél napját, nem kell áthajtania a fél városon, aztán sorban állni!

Nonstop motorszervíz Budapest

Motorikus részek szervize

Motorikus részek szervize

Autója motorikus alkatrészeit érintő bármilyen meghibásodás esetén, illetve ezek ellenőrzésével, karbantartásával kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

Műszaki vizsgáztatás Budapest

Műszaki vizsgáztatás

Műszaki vizsgáztatás

Teljes körű műszaki vizsgáztatás vagy vizsgára való felkészítés a hét minden napján, éjjel-nappal, akár ünnepnapokon is!

Olajcsere

Olajcsere

Olajcsere

Autója olajcseréjét elvégezzük a hét bármely napján, éjjel-nappal, ünnepnapokon is, akár az Ön otthonában vagy kért helyszínen is.

Teherautó gumi szerviz Budapest

Teherautó gumi szerviz

Teherautó gumi szerviz

Teherautója szezonális átgumizását (téli-nyári csere), centrírozását, sérült abroncsainak javítását vagy is ellenőrzését elvégezzük.

Nonstop teherautó mobil gumiszerviz

Teherautó mobil gumiszerviz

Teherautó mobil gumiszerviz

Mobil szervizautóink rendelkeznek minden olyan eszközzel, ami a korszerű gumizáshoz, javításhoz és centrírozáshoz kell.

10+

év tapasztalat

10000+

elégedett vásárló

1500+

tárolt kerék

40000+

szerelt gumi

Nonstop gumi és autószerviz munkatársak

Virág Viktor
Virág Viktor
telepvezető
Szabó Dávid - gumiszerelő, futóműállítás
Szabó Dávid
gumiszerelő, futóműállítás
Kelemen Cintia - műszakvezető
Kelemen Cintia
műszakvezető
Faragó Richárd
Faragó Richárd
autószerelő
Széles Krisztina - tulajdonos
Széles Krisztina
tulajdonos
Szoboszlai Csaba
Szoboszlai Csaba
gumiszerelő
Jánosházi Zsolt - autóklíma szerelő, ügyvezető
Jánosházi Zsolt
autóklíma szerelő, ügyvezető
Szabó Rita Bernadett - marketing
Szabó Rita Bernadett
marketing
Csiki Dávid - autó és gumiszerelő
Csiki Dávid
autó és gumiszerelő
Virág Ricsi
Virág Ricsi
gumiszerelő
Sinka Krisztián - gumiszerelő
Sinka Krisztián
gumiszerelő
Jenei Tamás - műszakvezető
Jenei Tamás
műszakvezető