FIGYELEM - nyitva tartás változás!

Műhelyünk ismételten minden nap, 7:00-24:00 között nyitva tart!

Munkaszüneti és ünnepnapokon is nyitva vagyunk!

Teherautó mobil gumiszerviz

Nehéz olyan szervizt találni ahol szakszerűen, zökkenésmentesen kezeik teherautójával kapcsolatos teendőket? Legyen szó téli-nyári gumicseréről, gumijavításról, defektjavításról vagy centrírozásról, mi 0-24 állunk rendelkezésére, akár telephelyünkön vagy ott, ahol önnek megfelel Budapesten és vidéken egyaránt. Defekt esetén is nyugodtan hívjon bennünket, ilyen esetekben azonnal kiszállunk a megadott helyszínre.

Kisteherautótól kezdve a kamionig szinte bármilyen járművet tudunk vállalni. Nálunk le is tudja cserélni abroncsát igény szerint. Telefonos egyeztetés útján ki tudja választani, milyen gumira van szüksége. Ne féljen, mi ebben is segítségére lehetünk a több mint 10 éves tapasztalatunknak köszönhetően!

Hogy az árajánlat pontos legyen, tudnunk kell, van-e nehezítő körülmény. Például nehéz odajutnunk autójához. Azt tanácsoljuk, hogy defekt, vagy bármely szerelést igénylő probléma esetén, telefonon adjon át minden információt a lehető legpontosabban!

A téli-nyári átgumizás, a gumijavítás, defektjavítás és a centrírozás többé nem egy külön program akkor sem, ha Önnek teherautója van. Nem veszi el a fél napját, nem kell felpakolni a csere gumikat, áthajtani a fél városon, aztán sorban állni, és várakozni, amíg elvégezzük a munkát. Ha házhoz hív minket a gumicserére szánt időt másra fordíthatja. Amíg megreggelizik vagy megsétáltatja a kutyáját, addig mi lecseréljük a gumiját. Sőt, akár munkahelyére vagy telephelyére is hívhat minket. Ha pedig defektet kap, akkor a helyszínen cserélünk vagy javítunk, nem kell beszállíttatni az autót a műhelybe.

Az ország egész területén bárhová kimegyünk. Persze, mivel központunk Pesten van, így az a legszerencsésebb (legolcsóbb) eset, ha Budapesten belül van az autója. Ez esetben ingyenes a kiszállás, csak a javítást kell fizetni. Budapesten kívül 250 Ft / km többletköltséggel kell számolni.

Szinte minden járművet vállalni tudunk a motorkerékpároktól a személyautókon át a kamionokig.

Szervizautóink rendelkeznek minden olyan eszközzel, ami a korszerű gumizáshoz, javításhoz és centrírozáshoz kell. Nem csak mobil gumizással foglalkozunk. Mobil gumiszerviz szolgáltatásunk jól felszerelt, évtizedes múlttal rendelkező gumiszerelő műhelyünkhöz tartozik.

Mobil gumicsere esetén is meg tudja vásárolni nálunk új gumiját, ugyan olyan nagy választékból mintha a szervizünkben lenne. Csak annyi a különbség, hogy telefonon kell leegyeztetni milyen gumiabroncsot vigyünk. A döntéshez természetesen minden szakmai segítséget megadunk.

A mobil gumizáskor is teljes körű szolgáltatást nyújtunk, mintha csak műhelyünkben lenne. Elvégezzük például a centrírozást is, ami a kerék megfelelő súlyelosztásához szükséges. Ez biztosítja a gumik egyenletes kopását, és a rázkódásmentes működést magas fordulatszámon is. A gyakorlatban a centrírozás úgy néz ki, hogy egy monitoron figyeljük az aktuális súlyelosztás, és annak megfelelően a felnire kis súlyokat helyezünk el úgy, hogy a súlypont a centrumba, vagyis középre kerüljön.

Mobil szolgáltatásunk egyik leggyakoribb munkaterülete a defektes gumi. Ez mindig váratlanul éri az embert, még akkor is, ha nem durrdefektről van szó, hanem csak azt vesszük észre, hogy leszállt az egyik gumi. Ezt okozhatja padkázás vagy szúró tárgy okozta sérülés. A szúrós tárgy általában benne is marad a lyukban amit csinált, így sokszor csak egészen lassan ereszt le az abroncs. Defekt esetén a gumiabroncs legtöbbször megmenthető, és tovább használható biztonságosan a normál élettartama végéig. Vannak azonban olyan esetek is, amikor nem lehet megmenteni a sérült abroncsot. Mi erre is fel vagyunk készülve: szervizautóinkban tartunk csere gumikat, hogy egy javíthatatlan defekt esetében ne kelljen autómentővel bevontatnunk az autót.

Ha hív minket legtöbbször azonnal el tudunk indulni, hogy elvégezzük autója gumicseréjét vagy gumi javítását. Nem szükséges időpontfoglalás.

A feltüntetett árak minden mobil szolgáltatásunk esetében módosulhatnak, ha a helyszínen derül ki valamilyen előre nem látható nehézség. Ilyen például az, ha az autó nehezen hozzáférhető helyen van, vagy bármi más akadálya van a normál munkavégzésnek. Természetesen igyekezni fogunk minden információt begyűjteni Öntől telefonon, hogy már elindulásunk előtt pontos árat tudjunk mondani, és Ön ennek megfelelően dönthesse el, hogy igényli e szolgáltatásunkat. Sajnos azonban néha ennek ellenére előfordul, hogy csak a helyszínen szembesülünk valamely fontos körülménnyel. Ilyen esetben még a munka megkezdése előtt tájékoztatni fogjuk Önt a nehezítő körülmény okozta árváltozásról.

Mobil teherautó gumiszerviz árak Budapest

Márkafüggetlen autószerviz, gumiszerviz szolgáltatásaink!

Non-stop 7-24 éjjel - nappal, hétvégén és ünnepnapokon is nyitva tartunk!

Autó karbantartás

Autó karbantartás

Autó karbantartás

Autója karbantartását legtöbbször azonnal el tudjuk végezni időpontfoglalás nélkül.

Felni javítás, görgőzés, polírozás Budapest

Felni javítás, görgőzés, polírozás

Felni javítás, görgőzés, polírozás

Autója felnijeinek (fém vagy alufelni) javításával, és esztétikai felújításával kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

Flottaszerviz Budapesten

Flottakezelés

Flottakezelés

Ügyfeleink részére szolgáltatói hálózatunkon keresztül országosan elérhető flottakezelési szolgáltatásokat kínálunk.

Futómű állítás, javítás Budapest

Futómű állítás, javítás

Futómű állítás, javítás

Autója futóművét érintő bármilyen meghibásodás esetén, illetve a futómű beállításával kapcsolatban forduljon hozzánk!

Gépjármű állapotfelmérés

Gépjármű állapotfelmérés

Gépjármű állapotfelmérés

Teljes körű használt autó állapotfelméréssel kapcsolatban keressen minket a hét minden napján, non-stop, ünnepnapokon is!

Gépjármű diagnosztika

Gépjármű diagnosztika

Gépjármű diagnosztika

Nálunk minden olyan eszköz és szaktudás rendelkezésre áll, ami szükséges az alapos gépjármű diagnosztikához.

Gyors szerviz, fékbetét, féktárcsa csere nonstop

Gyors szerviz, fékbetét, féktárcsa csere

Gyors szerviz, fékbetét, féktárcsa csere

Autója fékrendszerét érintő bármilyen meghibásodás esetén is fordulhat hozzánk a hét minden napján, éjjel-nappal.

Kipufogó javítás Budapesten

Kipufogó javítás

Kipufogó javítás

A kipufogó rendszer meghibásodására, sérülésére a jellegzetes zörgő hangból, súlyosabb esetben kellemetlen szagokból és teljesítményromlásból lehet következtetni.

Nonstop klímaszerviz Budapest

Klíma töltés és szerviz

Klíma töltés és szerviz

Autója klímarendszerének töltésével, tisztításával vagy bármely meghibásodásával is fordulhat hozzánk a hét minden napján, éjjel-nappal, akár ünnepnapokon is.

Autószerviz Budapest

Márkafüggetlen autószerviz

Márkafüggetlen autószerviz

Gépjárműve (motor, személyautó, teherautó) bármely meghibásodása esetén fordulhat hozzánk a hét minden napján, éjjel-nappal, akár ünnepnapokon is.

Márkafüggetlen Gumiszerviz

Márkafüggetlen gumi szerviz

Márkafüggetlen gumi szerviz

Szinte minden járművet vállalni tudunk a motorkerékpároktól a személyautókon át a kamionokig. Gumicsere esetén új gumiját is kiválaszthatja nálunk.

Márkafüggetlen mobil autószerviz Budapest

Márkafüggetlen mobil autószerviz

Márkafüggetlen mobil autószerviz

Ha elakad az úton vagy bármi egyéb ok miatt nem tud bejönni műhelyünkbe, akkor hívja mobil csapatunkat. Mindezt a nap 24 órájában, ünnepnapokon is.

Márkafüggetlen mobil gumiszerviz nonstop

Márkafüggetlen mobil gumiszerviz

Márkafüggetlen mobil gumiszerviz

A téli-nyári átgumizás, a gumijavítás, defektjavítás és a centrírozás többé nem egy külön program.

Mobil klíma szerviz Budapesten

Mobil klíma töltés, szerviz

Mobil klíma töltés, szerviz

A klímatöltés, és a klímatisztítás, fertőtlenítés többé nem egy külön program. Nem veszi el a fél napját, nem kell áthajtania a fél városon, aztán sorban állni!

Nonstop motorszervíz Budapest

Motorikus részek szervize

Motorikus részek szervize

Autója motorikus alkatrészeit érintő bármilyen meghibásodás esetén, illetve ezek ellenőrzésével, karbantartásával kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

Műszaki vizsgáztatás Budapest

Műszaki vizsgáztatás

Műszaki vizsgáztatás

Teljes körű műszaki vizsgáztatás vagy vizsgára való felkészítés a hét minden napján, éjjel-nappal, akár ünnepnapokon is!

Olajcsere

Olajcsere

Olajcsere

Autója olajcseréjét elvégezzük a hét bármely napján, éjjel-nappal, ünnepnapokon is, akár az Ön otthonában vagy kért helyszínen is.

Teherautó gumi szerviz Budapest

Teherautó gumi szerviz

Teherautó gumi szerviz

Teherautója szezonális átgumizását (téli-nyári csere), centrírozását, sérült abroncsainak javítását vagy is ellenőrzését elvégezzük.

Nonstop teherautó mobil gumiszerviz

Teherautó mobil gumiszerviz

Teherautó mobil gumiszerviz

Mobil szervizautóink rendelkeznek minden olyan eszközzel, ami a korszerű gumizáshoz, javításhoz és centrírozáshoz kell.

10+

év tapasztalat

10000+

elégedett vásárló

1500+

tárolt kerék

40000+

szerelt gumi

Nonstop gumi és autószerviz munkatársak

Jenei Tamás - műszakvezető
Jenei Tamás
műszakvezető
Széles Krisztina - tulajdonos
Széles Krisztina
tulajdonos
Faragó Richárd
Faragó Richárd
autószerelő
Kelemen Cintia - műszakvezető
Kelemen Cintia
műszakvezető
Csiki Dávid - autó és gumiszerelő
Csiki Dávid
autó és gumiszerelő
Jánosházi Zsolt - autóklíma szerelő, ügyvezető
Jánosházi Zsolt
autóklíma szerelő, ügyvezető
Sinka Krisztián - gumiszerelő
Sinka Krisztián
gumiszerelő
Szabó Rita Bernadett - marketing
Szabó Rita Bernadett
marketing
Szoboszlai Csaba
Szoboszlai Csaba
gumiszerelő
Virág Viktor
Virág Viktor
telepvezető
Szabó Dávid - gumiszerelő, futóműállítás
Szabó Dávid
gumiszerelő, futóműállítás
Virág Ricsi
Virág Ricsi
gumiszerelő