Teherautó gumi szerviz Budapest 0-24
Regisztráció    
Bejelentkezés  
TÉLI FELKÉSZÍTÉS
gumicsere
ÉRKEZÉSI SORRENDBEN
Teherautó gumi szerviz
Mi így toljuk.

 

Elérhetőségek

 

info@nonstopgumiszerviz.hu

mobilgumis@gmail.com

1165. Budapest,

Arany János u. 53.

 

Autó és gumiszerviz

0630/790-5612

 

Mobil szolgáltatások

0630/867-6272

 

Nyitvatartás

 

Hétfő - Vasárnap: 0-24

Hétvégén, munkaszüneti napokon

és ünnepnapokon is.

 

 

Partnereink

 

 

Vásárlási Feltételek...  
Adatvédelmi szabályzat...  
Webdesign: IT Progress Kft.

Teherautója szezonális átgumizását (téli-nyári csere), centrírozását, sérült abroncsainak javítását vagy ellenőrzését elvégezzük a hét bármely napján, éjjel-nappal, akár ünnepnapokon is.

 

Évtizedes múlttal rendelkező szerelő műhelyünkben megvan minden olyan felszerelés és szaktudás, ami a korszerű gumizáshoz, javításhoz és centrírozáshoz kell. Szinte minden járművet vállalni tudunk a motorkerékpároktól a személyautókon át a kamionokig.

 

Gumicsere esetén új gumiját is kiválaszthatja nálunk. Minden típust be tudunk szerezni közeli raktárunkból 15 percen belül. A választáshoz természetesen minden szakmai segítséget megadunk.

 

A gumizáskor teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Elvégezzük például a centrírozást is, ami a kerék megfelelő súlyelosztásához szükséges. Ez biztosítja a gumik egyenletes kopását, és a rázkódásmentes működést magas fordulatszámon is. A gyakorlatban a centrírozás úgy néz ki, hogy egy monitoron figyeljük az aktuális súlyelosztás, és annak megfelelően a felnire kis súlyokat helyezünk el úgy, hogy a súlypont a centrumba, vagyis középre kerüljön.

 

Gyakran igénybevett szolgáltatásunk a defektes gumi javítás. A defekt mindig váratlanul éri az embert, még akkor is, ha nem durrdefektről van szó, hanem csak azt vesszük észre, hogy leszállt az egyik gumi. Ezt okozhatja padkázás vagy szúró tárgy okozta sérülés. A szúrós tárgy általában benne is marad a lyukban amit csinált, így sokszor csak egészen lassan ereszt le az abroncs. Defekt esetén a gumiabroncs legtöbbször megmenthető, és tovább használható biztonságosan a normál élettartama végéig. Vannak azonban olyan esetek is, amikor nem lehet megmenteni a sérült abroncsot, és csak a csere marad.

 

Műhelyünk nagy területű, és több gumiszerelő beállással van ellátva, így legtöbbször azonnal vagy kis várakozással el tudunk kezdeni dolgozni a beérkező új ügyfelek gumijain. Kivétel ez alól a téli-nyári átállás okozta csúcsidő, amikor néha előfordul akár 1-2 órás várakozási idő is. Nálunk nincs időpont foglalás csúcsidőben sem. Senkit nem küldünk el. Éjjel - nappal dolgozunk, így mindenkinek átgumizzuk az autóját, aki hozzánk jön.

 

Néhány éve vezettük be közkedvelt kényelmi szolgáltatásunkat, a mobil gumizást, azok számára, akiknek nincs kedvük vagy idejük bejönni a műhelyünkbe. Erről bővebb információ itt érhető el >>


Gumiszerviz áraink >>