Felni szerviz Budapest 0-24
Regisztráció    
Bejelentkezés  
TÉLI FELKÉSZÍTÉS
gumicsere
ÉRKEZÉSI SORRENDBEN
Felni szerviz
Mi így toljuk.

 

Elérhetőségek

 

info@nonstopgumiszerviz.hu

mobilgumis@gmail.com

1165. Budapest,

Arany János u. 53.

 

Autó és gumiszerviz

0630/790-5612

 

Mobil szolgáltatások

0630/867-6272

 

Nyitvatartás

 

Hétfő - Vasárnap: 0-24

Hétvégén, munkaszüneti napokon

és ünnepnapokon is.

 

 

Partnereink

 

 

Vásárlási Feltételek...  
Adatvédelmi szabályzat...  
Webdesign: IT Progress Kft.

Autója felnijeinek javításával, és esztétikai felújításával kapcsolatban is fordulhat hozzánk a hét minden napján, éjjel-nappal, akár ünnepnapokon is.

 

A használat során nem ritka, hogy egy felni megütődik, és ennek okán deformálttá válik. Az ilyen hibát érdemes minél hamarabb kijavítani, mert nem csak a biztonságot és a vezetés kényelmét csökkenti, hanem a futómű károsodásához is vezethet.

 

Nálunk minden olyan eszköz és szaktudás rendelkezésre áll, ami szükséges a felniket érintő károsodások elhárításához, függetlenül a felni anyagától és méretétől.

 

A kisebb sérüléseket általában azonnal javítjuk rövid idő alatt, így ügyfeleink meg is várhatják a javítást, és a kész felnikkel távozhatnak. Komolyabb sérülések esetén viszont nálunk kell hagyni az érintett felniket, és a javítás végeztével (legtöbbször másnap) lehet őket elvinni. A felnik hegesztését is vállaljuk.

 

A javításnál általában lényegesen több időt vesz igénybe a felnik felújítása, ami tartalmazhat homokszórást, görgőzést, fényezést is.

 

A felnikről a gumik leszedését, illetve az elkészülést követő felszerelését és a centrírozást helyben, gumis műhelyünkben megoldjuk, csakúgy mint a futómű ellenőrzését és beállítását is, hogy a felújított felnik és a gumiabroncsok minél tovább épek maradjanak.


Áraink itt érhetők el >>