Akciós klímacsomagok - Nonstop gumiszerviz Budapest

Gondoskodj az autóklíma biztonságos, baktériummentes működéséről! Akciós klímacsomagok most ingyenes pollenszűrő ellenőrzéssel!

Éjjel-nappal autószeriz gumiszerviz Budapest

Miért válassza a Nonstop autó és gumiszervizt?

Törekszünk arra, hogy a legjobb ár/érték arányú
autószervíz és gumiszervíz szolgáltatásokat nyújtsuk Ügyfeleinknek.

Érintésmentes gumicsere

Érintésmentes gumicsere

A járványra való tekintettel cégünk bevezette az érintésmentes gumicsere szolgáltatást.
Bővebben

NonSTOP autószerviz, gumiszerviz

NonSTOP autószerviz, gumiszerviz

0-24 órában, éjjel-nappal hétvégén és ünnepnapokon is nyitva tartunk.
Bővebben

Mobil gumicsere és autószerviz

Mobil gumicsere és autószerviz

Szinte minden járművet vállalni tudunk a motorkerékpároktól a személyautókon át a kamionokig.
Bővebben

Márkafüggetlen autószerviz Budapest

Márkafüggetlen autószerviz Budapest

Gépjárműve bármely meghibásodása esetén fordulhat hozzánk a hét minden napján.
Bővebben

Márkafüggetlen autószerviz, gumiszerviz szolgáltatásaink!

Non-stop 0-24 éjjel - nappal, hétvégén és ünnepnapokon is nyitva tartunk!

Autó karbantartás

Autó karbantartás

Autó karbantartás

Autója karbantartását legtöbbször azonnal el tudjuk végezni időpontfoglalás nélkül.

Felni javítás, görgőzés, polírozás Budapest

Felni javítás, görgőzés, polírozás

Felni javítás, görgőzés, polírozás

Autója felnijeinek (fém vagy alufelni) javításával, és esztétikai felújításával kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

Flottaszerviz Budapesten

Flottakezelés

Flottakezelés

Ügyfeleink részére szolgáltatói hálózatunkon keresztül országosan elérhető flottakezelési szolgáltatásokat kínálunk.

Futómű állítás, javítás Budapest

Futómű állítás, javítás

Futómű állítás, javítás

Autója futóművét érintő bármilyen meghibásodás esetén, illetve a futómű beállításával kapcsolatban forduljon hozzánk!

Gépjármű állapotfelmérés

Gépjármű állapotfelmérés

Gépjármű állapotfelmérés

Teljes körű használt autó állapotfelméréssel kapcsolatban keressen minket a hét minden napján, non-stop, ünnepnapokon is!

Gépjármű diagnosztika

Gépjármű diagnosztika

Gépjármű diagnosztika

Nálunk minden olyan eszköz és szaktudás rendelkezésre áll, ami szükséges az alapos gépjármű diagnosztikához.

Gyors szerviz, fékbetét, féktárcsa csere nonstop

Gyors szerviz, fékbetét, féktárcsa csere

Gyors szerviz, fékbetét, féktárcsa csere

Autója fékrendszerét érintő bármilyen meghibásodás esetén is fordulhat hozzánk a hét minden napján, éjjel-nappal.

Kipufogó javítás Budapesten

Kipufogó javítás

Kipufogó javítás

A kipufogó rendszer meghibásodására, sérülésére a jellegzetes zörgő hangból, súlyosabb esetben kellemetlen szagokból és teljesítményromlásból lehet következtetni.

Nonstop klímaszerviz Budapest

Klíma töltés és szerviz

Klíma töltés és szerviz

Autója klímarendszerének töltésével, tisztításával vagy bármely meghibásodásával is fordulhat hozzánk a hét minden napján, éjjel-nappal, akár ünnepnapokon is.

Autószerviz Budapest

Márkafüggetlen autószerviz

Márkafüggetlen autószerviz

Gépjárműve (motor, személyautó, teherautó) bármely meghibásodása esetén fordulhat hozzánk a hét minden napján, éjjel-nappal, akár ünnepnapokon is.

Márkafüggetlen Gumiszerviz

Márkafüggetlen gumi szerviz

Márkafüggetlen gumi szerviz

Szinte minden járművet vállalni tudunk a motorkerékpároktól a személyautókon át a kamionokig. Gumicsere esetén új gumiját is kiválaszthatja nálunk.

Márkafüggetlen mobil autószerviz Budapest

Márkafüggetlen mobil autószerviz

Márkafüggetlen mobil autószerviz

Ha elakad az úton vagy bármi egyéb ok miatt nem tud bejönni műhelyünkbe, akkor hívja mobil csapatunkat. Mindezt a nap 24 órájában, ünnepnapokon is.

Márkafüggetlen mobil gumiszerviz nonstop

Márkafüggetlen mobil gumiszerviz

Márkafüggetlen mobil gumiszerviz

A téli-nyári átgumizás, a gumijavítás, defektjavítás és a centrírozás többé nem egy külön program.

Mobil klíma szerviz Budapesten

Mobil klíma töltés, szerviz

Mobil klíma töltés, szerviz

A klímatöltés, és a klímatisztítás, fertőtlenítés többé nem egy külön program. Nem veszi el a fél napját, nem kell áthajtania a fél városon, aztán sorban állni!

Nonstop motorszervíz Budapest

Motorikus részek szervize

Motorikus részek szervize

Autója motorikus alkatrészeit érintő bármilyen meghibásodás esetén, illetve ezek ellenőrzésével, karbantartásával kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

Műszaki vizsgáztatás Budapest

Műszaki vizsgáztatás

Műszaki vizsgáztatás

Teljes körű műszaki vizsgáztatás vagy vizsgára való felkészítés a hét minden napján, éjjel-nappal, akár ünnepnapokon is!

Olajcsere

Olajcsere

Olajcsere

Autója olajcseréjét elvégezzük a hét bármely napján, éjjel-nappal, ünnepnapokon is, akár az Ön otthonában vagy kért helyszínen is.

Teherautó gumi szerviz Budapest

Teherautó gumi szerviz

Teherautó gumi szerviz

Teherautója szezonális átgumizását (téli-nyári csere), centrírozását, sérült abroncsainak javítását vagy is ellenőrzését elvégezzük.

Nonstop teherautó mobil gumiszerviz

Teherautó mobil gumiszerviz

Teherautó mobil gumiszerviz

Mobil szervizautóink rendelkeznek minden olyan eszközzel, ami a korszerű gumizáshoz, javításhoz és centrírozáshoz kell.

Márkafüggetlen autószerviz Budapest

Cégünk több éves múltra tekinthet vissza, amelyet nem csak az autószervizelés, gumijavítás, az eladott alkatrészek sokasága alakított. Számunkra fontos volt mindig is ügyfeleink elégedettsége, munkatársaink támogatása. Célunk, hogy rugalmasan, gyorsan dolgozzunk, így maradhassunk kiváló autó és gumiszerviz. A minőségi munka megőrzése mellett törekszünk az alacsony árak megtartására.

Számunkra ez nem csak egy szimpla szerviz. Nekünk ez a hivatásunk, a szakmánk, az autószerelés szerelmesei vagyunk. Szeretnénk a rohanó világhoz igazítani műhelyünket, így nem csak a telephelyen vállaljuk autója szerelését, vagy gumija defektjavítását. Ügyfeleink igényeit figyelembe véve már megalakult a mobil gumi és autószerviz szolgáltatásunk. Budapesten ingyenesen kimegyünk a megadott címre, legyen szó az otthonáról, a városi utakról, vagy akár az autópályán ragadt autójáról.

Márkafüggetlen Gumiszerviz Budapest

Igyekszünk rugalmasak lenni, hisz van az a helyzet, mikor nem tud várni egy eset a szervizelésre. Ilyen például gumiszerviz, gumicsere, defektjavítás. Azonban nem csak ilyen eseteknél megyünk címre. Amennyiben nem tud időt szorítani olyan szolgáltatásra, mint például a téli – nyári gumicsere, klímaszerviz, vagy klímatöltés minket 0-24 hívhat az év minden napján, hétvégén, és ünnepnapokon is, amint lehet, kimegyünk, és orvosoljuk problémáját.

Ne feledje, autója épsége legfontosabb az utakon. Azért, hogy ezt megőrizhesse, érdemes profi szerelőkre bíznia autóját. Nálunk kellő szakértelem van általános és időszakos szervizhez is egyaránt Nem érdemes hosszú útra indulni, amíg nem tudja bizton, autója gond nélkül elviszi „A”-ból „B”-be. Számunkra az Ön biztonsága a legfontosabb! Bennünk nem fog csalódni, bizalma nekünk a legfontosabb!

Mobil autó és gumiszerviz Budapest

Ebben a rohanó világban már nagyon nagy szükség van mobil szolgáltatásra. Ez alatt azt értjük, hogy nem kell minden esetben ellátogatni az autószervizbe. Van az az eset, amikor az embernek csak nincs ideje az általános szervizre, a téli- nyári gumicserére, vagy az olajcserére. A mobil autó és gumiszerviz ilyenkor kihívható címre, legyen az az otthona, vagy a munkahelye. Előfordul sajnos, hogy valaki útközben tapasztal akár fékrendszeri hibát, motorikus meghibásodást, vagy esetleg defektet kapott. Fontos tudni, hogy ilyenkor nem szabad folytassuk utunk a meghibásodott gépjárművel.

Több, mint 10 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően mi szinte bármely autótípuson orvosolni tudjuk a hibát, illetve abroncs készletünkből márkafüggetlenül tudnak válogatni ügyfeleink amennyiben új gumira van szükségük, olyan választékban, mintha bent lennének a műhelyben.

Cégünk flottakezeléssel is foglalkozik. Amennyiben önnek cége van, és nem lenne kapacitás a flotta minden egyes autóját elhordani autószervizünkbe, mi helyszínen el tudjuk végezni az autódiagnosztikát, vagy bármely egyéb autószervizelést / gumiszervizelést / gumicserét, amire éppen igény van.

Természetesen a Mobil autó és gumiszerviz szolgáltatásunk nem csak hétköznap érhető el, hanem hétvégén és akár ünnepnapokon is, a nap minden órájában, 0-24. A legtöbb esetben azonnal tudunk indulni. Fontos, hogy telefonon megtudjunk minden nehezítő körülményt, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni.

Célunk, hogy a minőség megőrzése mellett (legyen szó szervizelésről, alkatrészekről, autógumiról) árainkat alacsonyan tartsuk. Tudjuk, hogy az ideje is drága, így a szervizelést igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül megtenni, úgy, hogy közben precíz munkát végzünk.

Budapesten ingyenes kiszállással szervizeljük autóját, cseréljük le defektet kapott gumiját.

Árajánlatért keressen minket bizalommal. Garantáljuk, hogy bennünk nem fog csalódni. Több ezer megszerelt autó, több ezer lecserélt gumi, több ezer elégedett ügyfelet tudhatunk a hátunk mögött. Megbízható autó és gumiszerviz vagyunk.
Számunkra az ügyfél a fontos, számunkra Ön a fontos!

Non-stop gumi és autószerviz hírek, akciók

Ingyen olajcsere Budapest
Ingyen elvégezzük autója olajcseréjét, ha nálunk veszi az olajat. Minden típushoz rendelkezünk megfelelő olajjal és szűrővel. A motorolaj ára...
Elérkezett a nyári abroncscsere időszaka
A Continental ismét népszerű Lego promócióval várja az autósokat a gumiszervizekben Budaörs, 2020. április 24. - A tartós fagyok elmúltával és a...
Bemutatták a legújabb méretarányosan kicsinyített LEGO® szuperautót
Billund, 2020. május 28. – A LEGO Csoport és az Automobili Lamborghini stílusosan mutatta be a régóta várt LEGO® Technic™ Lamborghini Sián FKP 37...
Érintésmentes gumicsere, mobilgumis Budapest
Kedves Ügyfeleink! A koronavírus járványra való tekintettel cégünk bevezette az érintésmentes gumicsere szolgáltatást. A gyakorlatban ez úgy működik...
10+

év tapasztalat

10000+

elégedett vásárló

1500+

tárolt kerék

40000+

szerelt gumi

Nonstop gumi és autószerviz munkatársak

Hutinecz Attila - gumiszerelő, felni görgőzés
Hutinecz Attila
gumiszerelő, felni görgőzés
Szabó Rita Bernadett - marketing
Szabó Rita Bernadett
marketing
Jenei Tamás - műszakvezető
Jenei Tamás
műszakvezető
Patkó Dániel - személy és teherautó gumiszerelő
Patkó Dániel
személy és teherautó gumiszerelő
Csiki Dávid - autó és gumiszerelő
Csiki Dávid
autó és gumiszerelő
Bokros Csaba - személy és teherautó gumiszerelő
Bokros Csaba
személy és teherautó gumiszerelő
Daskó László - műszakvezető
Daskó László
műszakvezető
Jánosházi Zsolt - autóklíma szerelő, ügyvezető
Jánosházi Zsolt
autóklíma szerelő, ügyvezető
Szabó Dávid - gumiszerelő, futóműállítás
Szabó Dávid
gumiszerelő, futóműállítás
Virág Ricsi - gumiszerelő, autószerelő
Virág Ricsi
gumiszerelő, autószerelő
Tóth Bence - gumiszerelő, futóműállítás
Tóth Bence
gumiszerelő, futóműállítás
Széles Krisztina - tulajdonos
Széles Krisztina
tulajdonos
Tóbis Ádám - gumiszerelő, kipufogó javítás, felni javítás
Tóbis Ádám
gumiszerelő, kipufogó javítás, felni javítás
Galgoci Robert - gumiszerelő, kipufogó javítás
Galgoci Robert
gumiszerelő, kipufogó javítás